Què és això?

Ahir, 10 de juliol de 2015, va fer un mes que em van diagnosticar la malaltia celíaca. He trigat 32 anys a saber aquesta característica meva, que m’ha fet ser com sóc.

Des de ben petita havia tingut molts problemes intestinals. Fins i tot, vaig estar un temps fent la dieta sense gluten. Però per falta de diagnosi no vaig continuar. Ara tinc la sensació que he viscut tot aquest temps a mig gas, que potser hauria aprofitat molt més la meva vida si hagués dut una alimentació adequada. He conviscut amb els símptomes de la celiaquia tot aquest temps sense saber-ho.

Començo aquest blog com a eina terapèutica però també per poder compartir la meva experiència amb el meu entorn, per fer-me entendre una mica més. També penso que fent públics els meus pensaments, neguits i descobriments puc ajudar altres celíacs i aquests em poden ajudar a mi.

L’Àlex, el meu marit, s’ha apuntat ràpid al blog. Ell és el que cuina i, per tant, la seva visió també és rellevant. De cop, cuinar s’ha convertit en un exercici de malabars. Aquí compartirem receptes, ingredients i “truquillus” per una dieta sense gluten, que no és fàcil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s