La maionesa bonpreu, part II

Fa temps vaig comentar que a bonpreu/esclat havíen canviat la maionesa, resumint: ara és “menys” apta que anteriorment i de les 8 salses a la secció maionesa, només 3 estan etiquetades com a tal i no hi ha cap maionesa sense gluten i lactosa alhora, com sí passa en altres establiments.

logo_esclatResulta que em van contestar i no ho havia explicat, així que aquí va la pseudo-resposta. Dic pseudo, perquè tampoc responen ben bé al que demanava, resumint de nou: doncs no hi ha maionesa per vosaltres, no n’hi haurà i per cert que si no us agrada la nostra maionesa és perquè teniu mal gust.

Doncs res, que sí però no. Llàstima.

Aquí va:

Primer de tot agrair-li la confiança dipositada en els nostres productes bonpreu i sobretot que ens transmeti qualsevol tipus de inquietud amb els nostres productes, ja que això ens ajuda a millorar dia a dia la qualitat d’aquests i a poder apropar-nos encara més a les necessitats dels nostres clients.

Tal i com pot comprovar en els nostres establiments el tema de les intoleràncies i al·lèrgies el tenim present, al igual que en l’etiquetatge dels nostres productes on hi apareixen uns pictogrames amb l’objectiu d’ajudar al consumidor que les pateix.

Referent al tema de la maionesa, com molt bé diu, el fet de posar determinats additius en els productes fan que s’allargui la vida comercial, que s’aconsegueixin determinades textures, i en alguns casos que tinguem productes més segurs.

Si parlem del tema del gust i del color del producte, li fem saber que abans de fer canvis, tots els productes passen per un comitè de cata, en el que s’avalua el producte i es decideix i es determinen els canvis. Després d’aquest procés es va decidir canviar de proveïdor pel que tenim actualment. Un dels motius entre altres pels quals es va decidir canviar, va ésser el color, ja que s’utilitzen ous frescos que no estan sotmesos a pasteurització, i que donen al producte un color i gust més semblant a la maionesa casolana.

Dir-li també que aquesta maionesa, només pot contenir traces de llet, tal i com pot veure en l’etiquetatge pel tema de contaminacions creuades. La majoria de les fàbriques on es produeixen aquests productes en fan d’altres i per tant, és probable que existeixin aquestes contaminacions, com és el cas de la nostre maionesa.

Lamentem moltíssim que el producte no els hi hagi agradat, de tota manera prenem nota dels seus comentaris de cara a propers canvis de producte.

About Àlex Resta

Ningú volia ser president i m'ha tocat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: